+31-70-3634139 / +31-6-57882600, info@pottery-basalt.com
Openingstijden Gallery: woensdag tot en met zaterdag van 10:00 - 18:00 u, zondag tm dinsdag gesloteni.

Serviesgoed

Een breed assortiment in verschillende stijlen is leverbaar. Mokjes, kommen, bekers, borden, schalen, theeserviezen, enzovoort!

U moet maar eens bladeren om een indruk te krijgen. Niet elke servieslijn heeft dezelfde vormen vanwege de decoratie, die soms juist een rand vereist, zoals bij Franny en Nymphenburg, en soms ook niet.

Het porseleinen serviesgoed van Basalt bestaat uit verschillende series, die in de loop van de tijd hun vaste vorm hebben gekregen. In de hieronder volgende rubrieken vindt u een selectie van de grote vormen en kleurenrijkdom van onze werkplaats. Engelse, of "Royal porcelain'' is de basis van alle vervaardigde producten. Behalve de borden, die met behulp van een mal ingedraaid worden, en enkele gietvormen is alles met de hand op de schijf gedraaid.

Er is altijd plaats voor de persoonlijke touch. Met andere woorden, als u iets speciaals wilt, zoals een geboortebordje, een herdenkingsschaal,  een heel servies naar eigen ontwerp, of uw eigen bekertje; het is allemaal mogelijk.

Bel ons gerust over de mogelijkheden, of vul het contactformulier in

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 137

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onderdelen 1 tot 24 van totaal 137

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Deze website maakt gebruik van zogenaamde cookies, om u een goede winkelbeleving te bezorgen en om analytische gegevens te verzamelen.
Als u verder gaat op de site, gaat u akkoord met het het gebruik van deze cookies. (meer info)